Diensten

Werving en selectie

Bent u op zoek naar de juiste professional dan zorgen wij daarvoor. Samen met u werken wij aan de invulling van uw vacature. Marxcellent zet het opgebouwde netwerk en moderne recruitmenttools in, om zo snel mogelijk de juiste kandidaat voor u te vinden. Dit doen wij op basis van “no cure no pay” of afhankelijk van uw vraag met aanvullende recruitment instrumenten.

 

Detachering

Detachering kent vele voordelen voor zowel u als de kandidaat. Het is voor uw nieuwe werknemer de ideale manier om te laten zien wat hij of zij waard is. U bent verzekerd van kwalitatief, hoogwaardig, betrouwbaar personeel en tegelijk houdt het uw organisatie flexibel.

Marxcellent neemt u veel werk uit handen. U krijgt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren in rekening gebracht en wij zorgen voor de rest. Dit scheelt u veel tijd, u loopt geen risico en u komt niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Als opdrachtgever kunt u er natuurlijk op rekenen dat wij voor de beste match gaan.

 

Uitzenden

U hebt tijdelijk extra personeel nodig. En snel graag! Wij beschikken over een goed en uitgebreid netwerk en hebben de mensen voor u klaar staan. Marxcellent helpt u aan de beste en meest gemotiveerde uitzendkracht voor uw opdracht. U krijgt van ons maximale flexibiliteit. Uitzenden is de meest flexibele inleenconstructie, u betaalt uitsluitend de daadwerkelijk gewerkte uren.

Ook voor tijdelijke projecten is het de beste manier om de juiste professional aan boord te hebben.